lördag 24 augusti 2013

Äntligen!!! :D

Äntligen en ljusning för oss uppfödare i norr! Bertil Ådin har tagit steget, och han ska hålla hingst nästa år i Burträsk. Å inte vilken hingst som helst utan Briskeby Philip!!! Han har ju börjat mycket bra i aveln och hade bla. 4 finalister i Kriteriestoets final i år. (På Sleipner Skellefteås Facebooksida står det tre, med jag räknar till fyra :) )

Så för gud skull, börjar modet sina, å du har funderingar på att ge upp aveln, nu kommer ljusningen!! Å funderar du på att börja, nu är det dax att handla ston! Kolla efter nå fint som kan passa på herr Philip ;)
Jag har tyvärr bara en dam som skulle kunna gå till honom, Märta. Frökna har ju redan 2 gånger Elding i sig, så det blir kanske väl mycket Rappfot.
Men du som står där med en märr som inte passar på "Philip"... misströsta inte, troligtvis kommer det att gå att ta emot skick från andra hingstar åxå. Jag vet i alla fall att Bertil jobbar för det. :)
Tjohoo! Nu dj*vlar ska det födas upp häst i norr igen! Nu kör vi! :D :D

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att Philip kommer till Sverige igen! Blir han att stå på semin eller naturligt?

    Vi har ett urläckert föl efter honom i år och jag använder honom gärna igen :)

    Med vänlig hälsning Iselin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som att det blir skick på honom ja :) /Frida

      Radera
  2. Å man skulle ha haft ett sto som man kunde betäcka han är ju sååååå fin! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara att höra av dig om du vill ha hjälp att hitta ett sto. Fick en förfrågan senast idag om ett sto till salu :) /Frida

      Radera